DE MOLEN

DE MOLEN Heerlijke gerechten, snel bij u Thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 964 beoordelingen
31 mrt 2020 om 20:53 Zeer tevreden over het eten en de bezorging! Het was top.
30 mrt 2020 om 18:53 goed in Orde
30 mrt 2020 om 9:35 Top!
30 mrt 2020 om 1:23 erg zoute pizza’s!!
29 mrt 2020 om 20:39 Eten was wat aan de late kant. Wel lekker.
28 mrt 2020 om 20:06 Het was weer heerlijk zoals altijd, top!!
28 mrt 2020 om 19:36 Eten is goed altijd a geweest
28 mrt 2020 om 18:54 Wij hebben eten besteld wat ook snel geleverd is, maar het was helaas niet goed. Aardappels en kebab waren koud en de broodjes oud en slof. We hebben onze klacht ook telefonisch doorgegeven, maar daar deden ze niks mee.
27 mrt 2020 om 21:12 Eten was 20 min later dan aangegeven ondanks optijd besteld. Bezorging op afstand was ook niet heel best. Verder was het eten niet heel warm
27 mrt 2020 om 8:49 Het was minder goed dan we gewend zijn. + snelle berzorging en de regels van "corona" in acht genomen. We vonden de donerwrap minder dan we gewend zijn. Hij was wat droog, en minder belegt. De aardappels waren maar een half portie(normaal een v
26 mrt 2020 om 22:38 Super goed en bezorging duurde langer dan normaal maar het werd direct aangegeven bij de bevestiging
25 mrt 2020 om 19:34 S middags besteld, 5 minuten voor de afgesproken tijd geleverd. Nette jongeman zette het keurig voor de deur. Eten was top! (mixed grill schotel kun je wel met 2 personen van eten, meer dan voldoende) Zeker mijn eerste keus de volgende x!